Komplex megoldás az egészségügyben

Új idők, új játékszabályok, új attitűd. Működésünk során igyekszünk jelen lenni és helyt állni a folyamatosan változó piaci körülmények között.
Kulcsszavaink: hozzáértés, kitartás, ügyfélközpontúság, tudásalapú flexibilitás és nem utolsósorban piacérzékeny felkészültség. Kompromisszumokat csak az ügyfelekkel szemben ismerünk. A minőségben nem. Rövid idő alatt a fiatalos dinamizmust, üzleti területen új szemléletet jelentő PCM Kft jelentős tényezőjévé vált az orvostechnikai megoldásokat szállító szolgáltatók piacán..

Mi a titkunk?
A kivételes és szakavatott kollektíva egyedi körülményekhez való magas szintű alkalmazkodása. Nálunk Ön a főnök.
Az orvostechnika felgyorsult fejlődése egy igazán ütőképes csapatot kíván, amennyiben lépést akar tartani a mind újabb kívánalmakkal. Egy csapatot, amely nemcsak gyors és hatékony, de rugalmas és megbízható egyszerre. Cégünk büszke munkatársaira, és arra, hogy egy olyan magasan képzett szakemberekből álló stábbal állhat ügyfelei rendelkezésére, akik nem rettennek meg a kihívásoktól, hanem keresik azt.
Ez a team – melynek tagjai sohasem elégedettek pillanatnyi tudásukkal – tette lehetővé, hogy a PCM Kft története során kibővíthette működési kereteit, megoldásszállítói megbízásokat vállalhatott el és teljesített sikeresen. A szakmai tudáson kívül a fiatalos flexibilitás, nyitottság és fogékonyság továbbra is az egyik legnagyobb fegyvertény a cég mellett. Tapasztalat és kompetencia, ugyanakkor sokoldalúság és kreatív hozzáállás garantál biztos alapot és stabil hátteret az Ön mind komplexebb igényei számára. Jó tudni, hogy valakire számíthat!

A komplett technológiai megoldások az összes egészségügyi területet és szaktudást összehangoló, személyre szabott kiszolgálás hatékony biztosításában valósulnak meg.
A Plex-Com-Medik Kft mind az egészségügyi kereskedelem, mind az orvostechnika készülékek szerviz oldalán magasan képzett szakemberekkel áll az ügyfelek rendelkezésére. Tevékenységeink keretein belül törekszünk feladataink magasabb szintű ellátására, forrásaink hatékony felhasználásával, a progresszivitási szintjeinek megfelelően. A vezetőség és minden kollegánk elkötelezett a minőség folyamatos fejlesztése ügyében, összhangban a Kórházi Ellátási Standardok harmonizációjával.
Az orvostechnika jövője a mi szakterületünk. Önnek személyre és szakterületre szabott, naprakész, mégis időtálló megoldásokra van szüksége. A PCM Kft válaszokat kínál az Ön által még fel sem tett kérdésekre. A holnap kihívásai vezérelnek bennünket akárcsak ügyfeleinket. Mi nem okozunk Önnek problémát. Mi megoldjuk azokat.

Mérföldkövek

 • 2001: Sajógalgócon megalakul a PCM egyéni vállalkozás. Első munkánk: orvostechnikai berendezések általános karbantartása, javítása.
 • 2002: Beindítjuk kereskedelmi üzletágunkat a gyógyászati eszközök, orvostechnikai eszközök forgalmazására.
 • 2003: Létrejön a Plex-Com-Medik Kereskedelmi Orvostechnikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Fejlesztői partnerség az EmCor-MED Kft. -vel, elkezdődik az első PCM-COR nővérhívó és betegbehívó rendszer fejlesztés4e és telepítése a Kazincbarcikai Emeltszintű Idősek Otthona számára.
 • 2004: Tovább fejlesztjük Kereskedelmi üzletágunkat, Tevékenységünket kiterjesztjük a fogászati, alapellátási, rendelőintézeti és kórházi területre egyaránt. Elindul a gyógyászati segédeszközök nagykereskedelme, illetve a lakosságot érintő orvostechnikai eszközök forgalmazása. Oktatás: Biofizika tantárgyból iskolarendszerben előadásokat tartunk. A saját fejlesztésű ENP-04 modul rendszerű mikroprocesszoros vezérlésű nővérhívó és betegbehívó rendszerünket telepítjük és működtetjük a Szentesi Területi Kórház két osztályán és Kazincbarcika város több idős otthonában.
 • 2005: Kialakul az orvostechnikai eszközök, berendezések javítására szakosodott szerviz részlegünk. Nemzetközi és magyar orvostechnikai készülék gyártók szerződött partnereként több sikeres tender szállítói, orvosi rendelők komplett kivitelezői és felszerelői lettünk. Az ENP-04 nővérhívó és betegbehívó rendszerünk a Miskolci Központi Kórház Semmelweis Tagkórházának két osztályát telepítésre kerül. 
 • 2009 – 2011: Észak-Magyarország két jelentős kórházában cégünk végzi az egészségügyi tevékenység
  ellátásához kapcsolódóan:
  – az orvosi műszerek, karbantartásának, javításának, időszakos felülvizsgálatának koordinálását;
  – a gép- és eszközbeszerzésekkel, ezekhez összefüggő garanciális kötelezettségekkel kapcsolatos tanácsadást;
  – az orvosi műszerekkel kapcsolatosan kötött szerződések felülvizsgálatát, a szerződő partnerekkel való folyamatos kapcsolattartást;
  – a telekommunikációs hálózat és a hozzákapcsolódó végponti eszközök karbantartásának, javításának koordinálását.
 • 2013 – 2014: Jelentősen fejlesztjük raktár és logisztikai kapacitásunkat, szállítói gépparkunkat vevőink gyorsabb és magasabb szintű kiszolgálása érdekében.
 • 2015: Igazodva az egészségügyet is egyre jobban átszövő digitalizációs elváráshoz, átalakítjuk, fejlesztjük informatikai rendszereinket, hardver és hálózati infrasruktúránkat.
 • 2017: Részt veszünk az európai uniós forrásokkal támogatott fejlesztési programok keretében megvalósuló egészségügyi fejlesztési projektekben orvostechnikai és informatikai megoldásszállítóként egyaránt.

Referenciáink

/Közbeszerzési tenderek, rendelők, intézmények, komplett felszerelése vonatkozásában/

 • Kazincbarcika és Vonzáskörzete Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás orvostechnikai eszközök szállítása ügyelet kialakítása tender.
 • Ózd Kistérség Többcélú Társulása, központi ügyelet és fogászati ügyelet kialakítása tender.
 • Csokvaomány Község Önkormányzata központi orvosi ügyelet komplett felszerelése tender.
 • Idősek otthona, Szentes Kossuth tér 4. Számú épületének létesítésénél orvosi eszközök szállítása, komplett technológiai szerelése, kivitelezési munkája tender.
 • Tiszaföldvár Idősek Otthona orvostechnikai eszközök, bútorzat, szállítása tender.
 • Balsa, Tiszabercel, Tiszanagyfalu, Kótaj, Tiszadada községek ÉÁOP közbeszerzési tendereinek keretén belül háziorvosi rendelők, védőnői szolgálatok orvosi készülékeinek berendezéseinek bútorainak szállítása.
 • Városi Önkormányzat Kazincbarcika védőnői szolgálat komplett felszerelése tender
 • BorsodChem Zrt üzemegészségügyi rendelő kialakítása orvosi eszközeinek bútorainak szállítása tender.
 • Ózd Város Önkormányzat védőnői hálózatának fejlesztése komplett berendezéseinek, orvosi eszközeinek szállítása.